Over ons

Luxe kamperen op de veluwe

Wat leuk dat je op onze website van Glamping Nunspeet terecht bent gekomen tijdens je zoektocht naar een luxe Safaritent op de Veluwe. Wij zijn Matthijs en Marijke, gelukkig getrouwd en samen hebben wij 4 hele lieve kinderen waar we heel trots op zijn.

Sinds 15 december 2021 zijn wij de trotse, nieuwe eigenaren van Glamping Nunspeet: een hele nieuwe en leuke uitdaging voor ons! Dit Glamping-concept hebben wij overgenomen van Joël en Rosalie. Zij hebben dit bedrijf vanaf 2016 opgebouwd en gaan begin 2022 met hun kids emigreren.

Kamperen is altijd een grote hobby van ons geweest. Van jongs af aan en ook met ons eigen gezin hebben we al menig vakantie op campings en in Glamping Safaritenten doorgebracht. Hierdoor weten wij als geen ander wat jij nodig hebt om heerlijk te genieten en tot rust te komen, om vervolgens weer helemaal opgeladen thuis te komen.

Wij starten het nieuwe Glampingseizoen in 2022 met 3 spiksplinternieuwe Safaritenten op Camping De Witte Wieven in het prachtige, bosrijke Nunspeet. We barsten van de nieuwe ideeën en hebben ontzettend veel zin om Glamping Nunspeet in de toekomst te gaan uitbreiden!

Onze missie: Onze gasten een onvergetelijke vakantie bezorgen in een luxe ingerichte Safaritent

De missie van Glamping Nunspeet is om jou een fantastische vakantie te bezorgen in een complete en luxe ingerichte Safaritent. Ook honden zijn in onze accommodaties van harte welkom. Op zoek naar een ontspannen en avontuurlijke vakantie in een Glamping Safaritent op de Veluwe? Wacht niet langer en boek nú jouw Glamping-vakantie bij Glamping Nunspeet. Wij zien er naar uit om jou/jullie als gast te mogen verwelkomen!

Glamping Nunspeet is onderdeel van MST Vakantie en Recreatie.

 

Boek nu met 20% vroegboekkorting voor 2023!

Nog vragen?

Gemoedelijke en avontuurlijke gezinscamping

Glamping in Nederland op Camping de Witte Wieven

Onze luxe en volledig ingerichte tenten staan op Camping de Witte Wieven, dichtbij het centrum van het gezellige Nunspeet. De camping heeft een unieke bosrijke ligging met faciliteiten voor alle leeftijden. Geniet, beleef en ontdek de schitterende natuur en toeristische omgeving vanuit jouw eigen Glamping Safaritent op de Veluwe!

  • Zwembad met peuterbad
  • Kinderanimatie
  • Brasserie met terras
  • Speeltuin en speeltoestellen op het veld
  • Knuffelpony's uitlaten en verzorgen
  • Voetbal- en volleybalveld, tafeltennis
  • Fiets- en skelterverhuur
  • Wi-Fi aanwezig
  • Recreatiemeer op loopafstand
  • Volop fiets- wandel- en ruitermogelijkheden
Lees meer

Boek nu met 20% vroegboekkorting voor 2023!

Direct boeken

Wil jij meer weten over Glamping Nunspeet?